Son dakika haberi: Fenerbahçe’nin Amrabat transferinde bomba gerçek ortaya çıktı! Dünya devi araya girmiş ancak…

Son dakika haberleri… Teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe, transfer çalışmalarında sona geldi.

Sarı-lacivertli takım, son olarak orta saha bölgesine yapılacak son bir takviyeyle lige ve Avrupa'ya konsantre olmak istiyor.

GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN

F.BAHÇE'DE BAZI OYUNCULAR AVRUPA'DA YOK

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi kadrosunu bildirdi. Kadroda yeni transferler Levent Mercan ve Oğuz Aydın'ın yanı sıra Bartuğ Elmaz ve Ryan Kent de yer almadı.

Fenerbahçe'nin UEFA'ya bildirdiği listede şu isimler yer aldı:

"İrfan Can Eğribayat, Dominik Livakovic, Ertuğrul Çetin, Samet Akaydin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Fred, İrfan Can Kahveci, Sofyan Amrabat, Sebastian Szymański, Edin Džeko, Dušan Tadić, Youssef En-Nesyri, Cengiz Ünder, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin."

F.BAHÇE MEDINA'YI KADROSUNA KATTI

Sports Digitale'in haberine göre Fenerbahçe, Boca Juniors'ta forma giyen Cristian Medina, bonuslarla 15 milyon dolar karşılığında kadrosuna kattı.



Haber Kaynak : SABAH.COM.TR

"Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır."